Baasje GezochtVoor deze hondjes zijn wij op zoek naar een nieuw baasje.

Ter herplaatsing‼️

Naam: Marco​
Leeftijd: 10 jaar (24-03-2014)
Geslacht: reu
Ras: ruwharig mixje
Gewicht: 7 kg.
Herkomst: Roemenië
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Kan met honden: wisselend. Vindt grotere honden en andere reutjes soms nog spannend.
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: ja, maar niet om bij in huis te wonen
Kan in de auto: ja prima
Gedrag aan riem: redelijk. Trekt soms nog wat.
Kent basiscommando’s: nee
Kan alleen thuisblijven: moeilijk
Zindelijk: ja
Waaks: nogal
Vachtverzorging: regelmatig borstelen en af te toe een plukbeurt
Paspoort/gechipt/gevaccineerd: ja/ja/ja
Tanden: goed
Bijzonderheden: mist een oogje, heeft een scheefstaand pootje, maar geen last van.
Verblijfplaats in de opvang: Aalten

Contactpersoon: Anja Koskamp email: myts.anja@gmail.com

Dag allemaal, ik ben Marco.

Ik loop dan misschien een klein beetje mank en zie niet alles zo scherp, maar ik ben altijd vrolijk, blij en enthousiast.

Ik woonde in een ander land, maar daar was het niet fijn. Ik had een ongeluk gehad en kon daardoor niet goed meer lopen. Ik was alleen gelaten, aangevallen door andere honden, was bang en moest mij maar zien te redden.

Maar toen ging ik op reis en moest ik heel vaak naar de dokter. Die heeft wat met mijn zere pootje gedaan, waardoor ik er nu weer fijn op lopen kan. De vierdaagse gaat niet, maar een eind wandelen met een baasje gaat goed en vind ik super.

Aan een lijn lopen was ik niet gewend en vond ik maar raar, maar dat gaat nu al beter. Ik heb geleerd dat ik niet zo mag trekken en dat gaat meestal best goed.

Andere honden vind ik soms nog spannend en dan kan ik heel boos naar ze doen. Mijn opvangmama zegt dat dat niet hoeft, maar dat weet ik zo net nog niet. Ze zegt ook dat ik het al veel beter doe dan eerst, maar dat er nog wel wat aan gewerkt moet worden.

Alleen thuis zijn vind ik heel moeilijk, bang als ik ben om weer verlaten te worden. Maar als ik u eenmaal goed vertrouw kan ik dat wel eventjes. Maar ik wil eigenlijk gewoon een baasje dat heel veel thuis is. En die loop ik dan ook het liefst steeds achterna, zo ben ik altijd dicht bij baasje in de buurt. Slapen doe ik ook bij het baasje op de slaapkamer, dan voel ik me veilig.

Wanneer het goed weer is ben ik het liefste de hele dag buiten in de tuin. Lekker in het gras liggen en een beetje scharrelen.

Spelen met balletjes of piepspeeltjes vind ik helemaal geweldig! Daar kan ik mezelf ook heel goed mee vermaken. Spelen met andere hondjes doe ik niet, ik ben meer op mezelf en op het baasje gericht. Ik heb dan ook graag een baasje helemaal voor mezelf.

Eten is een grote hobby van me, net als knuffelen, kroelen en kusjes geven.

Elke dag krijg ik een lekker snoepje en daardoor blijf ik lekker soepel en kan ik fijn bewegen.

Wilt u nog meer over mij weten? Of zou u wel mijn nieuwe baasje worden? Dan mag u een email sturen naar myts.anja@gmail.com

O ja: Ze werken hier met een intakeformulier en voordat ik bij iemand mag komen wonen willen ze daar graag eerst even op bezoek komen. Ik ga natuurlijk niet zomaar ergens anders wonen!

——————————————————————————————————————

—————————————————————————————————

steun ons