Noodfonds

Sinds 24 mei 2013 is het noodfonds “Misty” van start gegaan. Verderop deze pagina haar verhaal. Het noodfonds is ontstaan naar aanleiding van het
ongelukje dat Misty is overkomen, thuis bij haar baasje. Haar baasje heeft zich bij de stichting gemeld en wij hebben bemiddeld.

Dit noodfonds is inmiddels voor alle noodlijdende hondjes en heeft al veel hondjes kunnen redden.

Momenteel sparen wij voor Lieve haar zere oortjes en voor Viënna. Zij is een totaal blind 5 jarig hondje. Ze is onderzocht en zit nu in een traject dat haar naar een oogoperatie leidt.  Ze heeft aangeboren cataract. Haar ooglens is vertroebeld. De operatie zelf is een dure operatie die uit dit fonds betaald zal worden. Hij staat vooralsnog gepland in januari.  U kunt haar verhaal op Moon Slooten haar Facebook pagina volgen. Moon update regelmatig over hoe het met haar gaat.

Update Vienna: het meisje is eind januari 2018 geopereerd en het gaat goed met haar. Haar oogje kan weer zien! Ze was al een blije hond maar nu veel zekerder en krijgt nu een nog mooier leven doordat ze weer kan zien! Nog wel verder opknappen maar het mag een geslaagde operatie genoemd worden. Dank aan alle donateurs! Zonder u hadden we Vienna niet kunnen laten opereren!

http://stichtingyorkies.nl/2018/01/27/vienna-een-paar-dagen-na-haar-operatie-aan-haar-blinde-oogjes/

Onze stichting zet zich in om honden te redden. Herplaatsen houdt soms meer in als een standaard procedure. Sommige hondjes hebben meer nodig. Bijvoorbeeld operaties, medicatie, zelfs hulpmiddelen bij een handicap en allerlei overige medische handelingen.

Om de honden te kunnen steriliseren/castreren, chippen, gebitsreiniging, behandelen etc. voor zij herplaatst worden, is geld nodig.
En dat lukt alleen als mensen en bedrijven ons geld blijven doneren.

Voor bedrijven die ons geld doneren, word als dank, hun naam en logo op onze website geplaatst!
Daarnaast is het ook een mogelijkheid dat uw logo, na donatie op onze bus komt. Onze bus  doorkruist heel het land. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
Wij hopen dat U als bedrijf en als medemens, de noodzaak van donaties inziet.
Wij kunnen niet zonder uw steun!

Honden hebben geen stem, daarom spreken wij als stichting voor hen!

ABN: 401020843 (IBAN:NL50ABNA0401020843) T.N.V Moon’s Yorkshire terriërs Stichting
Vanuit buitenland overboeken gelden de volgende gegevens.
Naam: Moon’s Yorkshire terriers stichting
IBAN: NL50ABNA0401020843
BIC: ABNANL2A
o.v.v Noodfonds

Dit is Misty, haar hebben wij dus gered door een actie te starten op Facebook. Het was overweldigend wat mensen samen hebben klaar gespeeld.
Het was inslapen of amputeren, Misty is 1 jaar, een lieve Yorkie die aangemeld was bij onze stichting. Ze was van de trap gesprongen bij haar baasje thuis….
Deze dingen kunnen gebeuren met honden, hoe voorzichtig je ook bent! Haar pootje is geamputeerd…Ze is thuis en maakt het nu goed.$_84 (1)581917_261210250683689_1754112481_n

 

 

Dit zijn Tessa en Misty, in onze opvang in Eindhoven. Zij zijn zeer ernstig verwaarloosd. Ze hebben baarmoederonstekingen gehad, en hadden beiden een zeer slecht gebit. Tessa had extreem ondergewicht en Misty had een flinke bult op haar buik. Dit is nog maar een kleine opsomming van wat deze yorkies van 8 en 10 jaar mankeerden. Dit kost geld. Daarom zijn uw donaties zo belangrijk! Want alle zieke en erg oude yorkies blijven bij ons wonen!

 

$_84 (3)

$_84

.

 

575440_651151234900629_346065707_n

 

Emilio is een Yorkshire terrier uit Spanje, Hij is verlamd en via onze stichting zijn wij een aktie begonnen om Emilio zijn rolstoel bij elkaar te sparen! Het is ons inderdaad gelukt! In augustus 2014 is Emilio met zijn rolstoeltje naar ons toe gekomen en hebben we een lieve geschikte adoptant voor hem gevonden.emilio 1 (2) - kopieEmilio (2)