Info voor senioren/ouderen/65+ers

Een veel gehoorde opmerking is, als ik jonger was zou ik wel een hondje willen maar met mijn leeftijd….

 

Omdat we van alle adoptanten verwachten, dat indien men niet meer voor hun hondje kan zorgen, om welke reden dan ook, dat ze direct contact opnemen met de stichting, verwachten wij dat ook van u. Het is dus belangrijk dat u, indien u, om welke reden dan ook niet zelf kunt doen, dat uw naasten hiervan op de hoogte zijn of worden gebracht. Dit zou u kunnen laten beschrijven. Na contact zal de stichting direct gaan handelen. Dit kan samen met u naar een nieuw baasje zoeken zijn. Tot, indien nodig, per direct uw hondje opnemen in een opvanggezin. Uw hondje zal nooit aan zijn lot overgelaten worden!

Zoals u weet zoeken wij altijd de beste adoptant voor een hondje.  Het ene hondje is super speels en actief. Een allemansvriend vriend. En een druk, actief gezin past dan prima.

Het andere hondje is een echt gezelschapshondje. Die graag bij een baasje is die veel thuis is. En graag gezellig bij zijn baasje is. We plaatsen deze hondjes graag bij ouderen!

Het is een win-win voor beiden. Het hondje heeft een baasje die veel thuis is en veel aandacht kan geven.  En u heeft een hondevriendje die gezelligheid brengt. U heeft een reden om vaker de deur uit te gaan ivm het uitlaten. En voor alleenstaande is thuiskomen in een leeg huis voorbij. Iedereen blij!

En uw hondje…kan altijd terug naar Moon, indien u om welke reden dan ook niet meer voor hem/haar kunt zorgen. Maar wij hebben ook een huisdieren wilsbeschikking daarin kunt u vast laten zetten wat er moet gebeuren met uw geliefde huisdier mocht u er niet meer voor kunnen zorgen. Die is bij ons op te vragen via mytsyorkies@gmail.com

Wij plaatsen hondjes bij iedereen die goed voor een hondje is. Wij zijn van mening dat dat niet afhankelijk is van uw leeftijd of gezondheid. Jong, oud, gezond of met een beperking, dat maakt een hondje niet uit. Wel of u goed voor hem bent. Dus moet het hondje wel bij u passen. Heeft u bv gezondheidsproblemen en moet het een echt klein hondje zijn die niet trekt aan de riem? Vraagt dan gerust bij Moon naar de mogelijkheden.

Mail: info@stichtingyorkies.nl

Moon: 0628803741

Graag telefonisch contact alleen van 13.00 uur tot 18.00 uur.