In Memoriam

Ter nagedachtenis aan de hondjes die binnen onze stichting, maar ook bij hun nieuwe baasjes de regenboog brug moesten overgaan… Wij wensen iedereen die geraakt is door het verlies van deze lieverd heel veel sterkte.

Een memoriam zodat we ze nooit vergeten:


17 april 2020

Edje: Edje had suikerziekte

Mijn lieve meisje Pam Pam overleden aan hartfalen , 12 jaar is zij mogen worden.


12 december 2019

Mieke


Gisteren is Zoë ingeslapen . Zoë was een exbroodfokhondje die Veronique Benats met liefde in haar huis heeft opgenomen. Zoë heeft daar geleefd als een prinses. Eerste kerstdag belde veronique mij op en ik hoorde Zoe zo erg hoesten en nog andere geluidjes maken. Je kon duidelijk horen dat haar luchtpijp zo vernauwd was. Dit was echt een strijd voor deze lieverd. Veronique is gelijk naar de dierenarts gegaan. Maar dit ging gewoon niet meer en gisteren heeft zij Zoë moeten loslaten. Veronique en uw man en Sonja heel veel sterkte met dit verdriet en ik wil u bedanken voor alle liefde en zorg die u aan Zoë heeft gegeven.

Gisteren prachtige fotoshoot gehad! Vanochtend vroeg is Reus dood in zijn mandje gevonden! Rust zacht lieve Reus RIP 12-10-2018
Heel veel sterkte Sara Beaumont en fam. met het plotselinge overlijden van jullie lieve ventje Reus

RIP Laika 2-8-2018. Laika was in opvang bij Moon Slooten. Haar beide pijnlijke oogjes waren verwijderd en het leek zo goed te gaan. Zo’n lief, vrolijk meisje. Ze mocht nog even genieten van een pijnvrij leven. Maar onverwacht bleek ze vele tumoren door haar hele lijfje te hebben. Heel veel sterkte lieve Moon. Bedankt voor jou goede zorgen en liefde die je de laatste maanden aan Laika hebt gegeven! Rust zacht lieve Laika.

Moon Slooten:
Voel mij zo leeg…….

Het is stil…mijn liefde voor honden reikt zoveel verder dan alleen verzorgen en naar de dierenarts gaan….

Ik heb dit nog nooit meegemaakt mijn lieverds zo snel te moeten verliezen….. Ik hoop dat ik even de tijd krijg om alles te laten bezinken. Vanaf Laika’s overlijden heb ik al moeilijk geslapen…. maandag Froemel overleden 15 jaar…
.Matai 15 jaar en 4 maanden en onze lieve Blossem 12 jaar.

Ik vraag mij steeds af heb ik te lang gewacht? Nee dat heb ik niet en zeker niet te vroeg voor dat mensen weer gaan oordelen !
Maar ik ben er behoorlijk stuk van….zo verdrietig.
Blossem heeft in totaal 3 artsen gehad die haar hebben nagekeken. Maar een gezwel dat zo hard is gaan groeien en naar binnen …….is niets meer aan te doen….en je mag nimmer egoïstisch zijn ….elke keer heb ik goed overleg gehad….Anky, de dierenarts, heeft mij gerustgesteld en gezeg: Moon jij komt nooit te vroeg, want die mensen heb je ook.
Ik vecht voor elke hond samen met onze dierenartsen Stella en Anky maar voor nu was er geen vechten meer.

Er valt verzorging weg….Ik ben leeg en wil even de tijd nemen om alles even een plaatsje te geven….

Ik hoop dat zij gauw thuiskomen..
Want elk hondje verdiend het om een volwaardige crematie of om begraven te worden…Ik mag ze hopelijk vrijdag weer ophalen misschien komt er dan rust….

RIP Misty 3-8-2018
Misty is geadopteerd bij Moon’s stichting…Lieve Sylvia heel veel sterkte met het verlies van jullie kleine lieve schat Misty

Vandaag, 13-7-2018 om 11.00 uur is Banjer overleden. Banjer is bij ons geadopteerd door Karel. Karel en zijn vrouw hadden altijd een hond gehad. Na het overlijden van zijn vrouw wilde Karel dolgraag weer een hond. Banjer werd zijn nieuwe hondenvriend. Banjer werd later helaas ziek, suikerziekte. Samen met cushing werd het dragen van de ziektes ondraaglijk. We willen Karel bedanken voor de goede en liefdevolle zorg die Banjer heeft mogen ontvangen. Voor Karel wensen wij veel sterkte met het verlies van Banjer.

Lieve Cissy, het Caveliertje… Waarvan ik, Moon, al voelde dat zij ziek was…..Zij zou in de opvang naar Vera gaan. Maar ergens voelde ik, het gaat niet goed met Cissy. Maar Lisette de dierenartsassistente bood aan om Cissy op te nemen. Zij heeft haar heel goed in de gaten gehouden. De kerstdagen hebben wij hier steeds contact over gehad . Elke dag moest je haar billen wassen ivm haar plasjes. Ook stond er voor a.s. donderdag een afspraak bij de orthopeed. Stella de dierenarts heeft vanmorgen foto gemaakt van haar blaas….en zij moest met spoed geopereerd worden…. toen Stella haar opereerde belde Lisette de assistente mij op en kreeg ik Stella aan de telefoon.. Cissy heeft een heel groot gezwel in haar blaas door de wand heen…..Cissy is vredig ingeslapen en ik ga haar straks naar de Grebbenhof brengen alwaar zij een waardige crematie krijgt zoals elk hondje bij mij…..rust zacht lieve Cissy.

Lieve Foxy is overleden april 2017, Foxy en Lady kwamen uit onze opvang geadopteerd door geweldige baasjes.

Lieve Yollie onze eerste opvangyorkie die bij mij dochter bleef samen met haar zoontje…Yollie is in maart overleden. Yollie is links op de foto.

Fleur is helaas overleden, wij hebben Fleur uit een asiel gehaald op hoge leeftijd. Toen werd zij opgenomen in een gezin in België, om daar haar laatste mooie maanden door te maken…..Dag lieve Fleur.bartjeMopa, het pupje dat wij hebben proberen te redden door hem weg te kopen bij mensen, hebben wij helaas moeten laten gaan. Zijn pootjes waren zo vergroeid dat Maarten Kappen uit Eersel ook niets meer kon betekenen. Mopa is maar 12 weekjes oud geworden.

10325353_870798246294049_7979718049926663616_n

Fleurtje is overleden, zij was een mooie dame van 14 jaar die haar laatste maanden nog een fijne tijd heeft mogen beleven bij haar baasje in België.

10477427_10204004860739185_7344517726899099993_oBartje was een hondje die in een opvanggezin blijvend verzorgd is. Patricia heeft Bartje nog 8 mooie maanden gegeven, maar helaas is Bartje op 29 september overleden.

1622728_833768876663653_6321372120494681125_nBruce is helaas ingeslapen, zijn adoptie was helemaal rond. Maar Bruce werd steeds zieker in de opvang, het arme ventje hebben wij in moeten laten slapen.

10414546_802332879807253_6565712403855975916_nNikky is op zaterdag 9 augustus overleden. Nikky kwam bij ons in de opvang en Petra heeft de goede zorgen van dit meisje op zich genomen….Wij zijn haar zeer dankbaar voor deze liefdevolle verzorging. Nikky was een dame op leeftijd. En toch kreeg zij nog een kans.

nikky

Bono is helaas na herplaatsing overleden bij haar nieuwe adoptant. Bono was afgestaan ivm persoonlijke omstandigheden, Wj hebben alles gedaan wat wij konden samen met de dierenarts. Helaas waren haar nieren al zover beschadigd dat zij is overleden.Wij willen Wilma heel veel sterkte wensen met het verlies van Bono en de oude eigenaar Pieter.

BONO 2

Voske is helaas overleden, Wij hadden Voske op zaterdag -2-2014 uit asiel De Blauwe Kruis gehaald, Dinsdag 11-2-2014 zijn wij naar de dierenarts gegaan en foto’s gemaakt, helaas wat het kaakje bezaaid met tumoren en uitgezaaid.

Wij hebben Voske niet mee laten lijden en hij is naar de hondenhemel……

Dag Lieve mannetje…..voske gewassen

Mijn lieve Billy kwam uit het asiel in Belgie..heeft enkele mooie maanden bij ons gehad, Gestorven in mijn armen…op 15 augustus….

Billy

Ook lieve Simon is gestorven nadat hij vanuit Limburg helemaal naar Zwaag verhuisd was.

Hij bleek leverkanker te hebben . Dag Lieve Simon.

14717_376443599116562_1226856846_n