Foster-hondjes

INFORMATIE OVER HET MYTS FOSTER PLAN

info: Fosterplan.myts@gmail.com

Kun je 10 eurocent per dag missen om Meter of Peter te worden van een hondje? Wat zou het fijn zijn voor Moon, als ze kan rekenen op een vaste financiële basis voor de hondjes van Moon’s Yorkshire Terriërs Stichting (MYTS)!

METER OF PETER WORDEN?

Meter of Peter (of peettante/peetoom) kun je al worden door maandelijks via een automatische overschrijving een vast bedrag van €3 over te maken. Een veelvoud van dit bedrag zou natuurlijk helemaal geweldig zijn, naar keuze: €6; €9; €12; €15; € 18 of € 21.

SUIKERTANTE OF SUIKEROOM WORDEN?

Ben je in de gelegenheid om zelfs meer dan €21 per maand te doneren? Misschien wel samen met vrienden, collega’s of clubleden? Vanaf €24 per maand krijg je de speciale status van Suikertante of Suikeroom!

WELK HONDJE KIES JIJ?

Er zijn veel schatten waaruit je kunt kiezen.
Bij aankondigingen ziet u alle foto’s
Als je een hondje hebt gevonden waar je graag Meter/Peter of Suikeroom/tante van wilt worden, schrijf je dat onder de foto:
De beheerder vraagt je dan in een PB welk bedrag je maandelijks over zal maken. Bovendien om je adres, om een fotokaart van jouw gekozen hondje naar je toe te kunnen sturen.

Een hondje kan meerdere Meter en Peters of Suikerooms en Suikertantes hebben.

WAAROM?

Onze Moon helpt en red hondjes als men haar om hulp vraagt. Het gaat vaak om hondjes die afgedankt zijn door particulieren, fokhondjes die via inbeslagname in het asiel komen. Ze worden gedood als Moon ze niet zou redden. Maar ook verwaarloosde en mishandelde hondjes. Zo’n hondje wordt soms tijdelijk geplaatst in een opvanggezin om te socialiseren, zindelijk en weer helemaal gezond te worden. Het brengt in korte tijd hoge kosten met zich mee. Soms kan zo’n kleine lieverd door een chronische ziekte of ouderdom niet geadopteerd worden en mag het in de roedel van Moon wonen. Ook daar is geld voor nodig, want het hondje heeft meestal speciaal voedsel en vaak dure medicijnen en behandelingen nodig.

JE KUNT NATUURLIJK ZELF OOK IETS VAN DE STICHTING VERWACHTEN

Je ontvangt per gewone post een prachtige fotokaart van het hondje waar je Meter ,Peter, Suikeroom of Suikertante van bent. Zo mooi dat je hem kunt inlijsten!

De opvangouders en Moon maken regelmatig foto’s en filmpjes

Dit kunt u zien door op deze link te klikken, maar ook als u zich als Foster wilt aanmelden. Fosterplan

Namens de hondjes en het team danken wij u


“Dit zijn onze Foster-hondjes. klik op een van de foto’s voor meer informatie betreffende het hondje (is nog in ontwikkeling)