Dexter

Ter bemiddeling:

Dexter is een Puggle, oftewel een kruising Beagle x Mopshondje, maar heeft qua karakter en verschijning het meeste weg van een Beagle.
Dexter is een hele lieve hond, echt een schatje! Zeker voor diegenen die hem vertrouwd zijn. Hij kan ook goed met kinderen en andere honden, wanneer ze hem bekend zijn.
Hij houdt van knuffelen en ligt graag lekker bij het baasje op de bank. Hij houdt er ook van om lekker actief met de bal te spelen of lange wandelingen te maken.
Hij is erg op het baasje gericht en houdt baasje dan ook goed in de gaten.
Maar helaas gaat het nu niet zo goed met hem bij zijn huidige baasjes, waardoor zij zich genoodzaakt zien om een ander baasje voor hem te zoeken.
Dexter kan namelijk niet alleen thuis blijven, hij jankt dan voortdurend.
Ook is Dexter wat angstig en onzeker en constant heel alert.
Buiten gaat het heel goed met hem, vooral als hij los kan en mag lopen. Hij is dan ook heel sociaal naar andere honden. Maar binnen is hij snel angstig en gestrest, zeker wanneer er vreemden binnenkomen. Dan duikt hij weg, verstopt zich, blaft en heeft zijn haren overeind staan.

Wij zoeken voor hem een baasje dat veel ruimte en tijd voor hem heeft. Liefst iemand die bekend is met Beagles of ervaring heeft met een angstige en onzekere hond.
Eén of meer andere aanwezige Beagles zullen hem mogelijk kunnen helpen.
Het huidige baasje zou het erg op prijs stellen wanneer u nog wat contact met haar wilt houden over hoe het met Dexter gaat.

Wij werken met een intakeformulier.
Wilt u meer informatie over Dexter of denkt u hem een thuis te kunnen bieden kunt u contact opnemen met myts.anja@gmail.com