Doneren, hoe kan ik dat doen?

Onze stichting kan alleen bestaan door middel van donaties. Want honden redden, opvangen, laten behandelen kost geld. Veel geld. Wij kunnen niets zonder uw donaties.

Uw donatie overmaken met een bankoverschrijving:

Het is mogelijk om via iDEAL , of bankoverschrijving te doneren. U kunt onderaan deze pagina onze bankgegevens vinden.

Tikkie:

Maar u kunt ook doneren via een “Tikkie”. Stuur een berichtje naar info@stichtingyorkies.nl met uw mobiele nummer en het verzoek voor een “Tikkie”. Dan ontvangt u een bericht met het Tikkie van ons.

Veiling:

U kunt doneren door uw eigen spullen te veilen en de opbrengst te gunnen aan Moon’s stichting. Zie voor uitleg de “aankondiging” in de FB groep: https://www.facebook.com/groups/1056990844510147/?ref=group_header

Fosterplan:

U kunt Peetoom of Peettante worden of zelfs Suikeroom of Suikertante van een hondje! Voor de hondjes in opvang is natuurlijk ook doorlopend geld nodig. Er zijn hondjes die voor langere tijd of zelfs voor altijd in opvang blijven. Omdat ze te oud, te ziek zijn of gedragsproblemen hebben en (nog) niet ter adoptie kunnen.  U kunt deze hondjes op afstand adopteren. Uw bijdrage als Peetoom of Peettante ondersteunt deze hondjes financieel. Voor gulle donateurs is de status Suikeroom/Suikertante. Dit is ook erg leuk om bijvoorbeeld samen met anderen, bv met een vereniging, als bedrijf of vriendenclub een hondje te adopteren op afstand. Er is een speciale FB groep waar u deze Fosterhondjes kunt volgen: https://www.facebook.com/groups/www.stichtingyorkies.nl/?ref=group_header

Onze FB pagina:

 
 • Zonder donaties kunnen wij geen Yorkshire Terriërs of andere hondjes  steriliseren of castreren, dit doen wij om onverantwoord fokken uit te bannen. Onze hondjes moeten een fijn en rustig en vooral mooi leven krijgen. Daarnaast wonen enkele Yorken in de opvang die niet meer herplaatst kunnen worden omdat deze ziek of gedragsproblemen hebben, en deze mogen dan ook hun levenslang bij ons blijven wonen.
Wij zijn U meer dan erkentelijk als U onze stichting zou willen steunen!!!
 • Ook kunt u goederen doneren. Voor gebruik door de Stichting, maar ook goederen die de stichting van u mag verkopen. Dan verzoeken wij u altijd eerst persoonlijk contact te leggen met Moon. Zij overlegd dan met u, hoe en wanneer zij of andere mensen uw goederen komen ophalen. Dit om te voorkomen dat er geen andere mensen bij u aan de deur komen, die zich uitgeven zijnde iemand van de Stichting. Helaas is ons dit al eens overkomen. Alle goederen komen dan naar de Stichting en vandaar uit wordt het verdeeld of verkocht. Wij willen graag zorgvuldig met uw gedoneerde goederen omgaan.
 • info@stichtingyorkies.nl

Onze gegevens:

 • T.N.V Moon’s Yorkshire terriërs Stichting
 • Vanuit buitenland overboeken gelden de volgende gegevens.
  Naam: Moon’s Yorkshire terriers stichting
  IBAN: NL50ABNA0401020843
  BIC: ABNANL2A
 • BTW nummer: 851917963B01
 • KvK: 55945244
 • RSIN: 851917963
 • UBN: 6530639
 • NVWA nmmer 2516987

rescuevdoneer


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.